Tilausten ja varastojen hallinta

Toteutimme Etralle pääsynhallintajärjestelmän ja mobiilisovelluksen, jolla Etran asiakkaat voivat asioida mm. 24/7-varastoissa. Järjestelmä mahdollistaa itsepalveluna tapahtuvat kaupintavaraston ostot, hyllytyksen sekä tunnistautumisen. Sovellus on integroitu erilaisiin taustajärjestelmiin rajapintojen avulla.

Tilaukset mobiilisti

Etra halusi luoda mobiilisovelluksen, joka mahdollistaisi erilaisia toimintoja helpottamaan asiakkaiden asiointia Etran toimipisteissä, verkkokaupassa ja 24/7 varastoissa. Myös Etran omien työntekijät hyötyvät sovelluksesta, sillä se helpottaa mm. tuotteiden hyllytystyötä.

Mitä tehtiin?

Mobiilisovellus

Mobiilisovellus mahdollistaa asioinnin verkkokaupassa ja Etran kaupintavarastoissa. Sovelluksella voidaan lukea tuotteiden QR- tai viivakoodit ja käyttäjä valitsee tuotteiden määrät yms. ja tieto siirtyy ostoksen jälkeen Etran toiminnanohjausjärjestelmään.

Pääsynhallinta 24/7 varastoon

Mobiilisovelluksen pääsynhallinta on toteutettu KeyCloakilla ja se on liitetty myös 24/7 varastojen lukitusjärjestelmään. Mobiilisovellus varmistaa lukitusjärjestelmästä onko käyttäjällä pääsy varastoon ja palauttaa sen jälkeen käyttäjälle lukon pin-koodin.

Hyllytys

Hyllytysominaisuuden avaulla hyllyttäjät voivat lukea varastojen tuotetiedot ja tilata täydennystuotteet mobiilisovelluksella.