LINK Mobility & Metatavu tarjoavat ratkaisuja mobiiliviestintään

Nykyaikaiset, digitaalisiin teknologioihin perustuvat palvelukokonaisuudet mahdollistavat monipuolisen ja tarvetta vastaavan arvonluonnin. Silti yrityksillä ja niiden asiakkailla on usein tarpeita ja toiveita palveluiden saatavuuteen sekä käyttökokemukseen liittyen etenkin mobiililaitteilla.

Tällaisiin mobiiliviestinnän ja vuorovaikutuksen moninaisiin haasteisiin me haluamme kumppanimme LINK Mobilityn kanssa tarjota fiksuja ja monikanavaisia ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

”Pyrimme ennen muuta palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja tarjoamaan kustannustehokkaasti entistäkin fiksumpia ja sujuvampia digitaalisia ratkaisuja”

Mikko Lampi, Metatavun liiketoiminta- ja kehitysjohtaja

Asiakaspolut sekä liiketoimintaprosessit ovat murroksessa jatkuvasti kiihtyvän digitalisaation johdosta. Yritykset tarvitsevat selkeitä palvelukokonaisuuksia sekä uusia kanavia valikoimiinsa, jotta asiakkaille kyetään tarjoamaan positiivisia asiakaskokemuksia monikanavaisesti. LINK Mobilityn kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia mobiiliviestinnän ratkaisuja sujuvina palvelukokonaisuuksina.

Haluamme yhdessä varmistaa, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus vastata tulevaisuuden haasteisiin ja tarjota merkityksellisiä asiakaskokemuksia nykypäivän digitaalisessa maailmassa.

Mobiiliviestinnän mahdollisuudet digitalisaation ytimessä

Monelle jo entuudestaan tuttu mobiiliviestintä tarjoaa tehokkaita ja innovatiivisiakin ratkaisuja moniin digitalisaation tuomiin haasteisiin. SMS on yksi tietoturvallisimmista viestintäkanavista ja sen muokkautuvuuden ansiosta palvelu pystytään helposti sovittaa vastaamaan yrityksen viestintätarpeisiin. Tekstiviesti ei ole enää pelkkää tekstiä, vaan SMS:n ympärille on rakennettu nykyaikaisia palvelukokonaisuuksia, jotka mahdollistavat keskustelevan ja rikkaan vuorovaikutuksen yritysten ja asiakkaiden välillä lukuisissa eri kanavissa ja kontaktipisteissä. Viestikanavana se on mahdollista integroida uusiin ja olemassa oleviin järjestelmiin.

”Perinteiset saapumisilmoitustekstarit ovat vain pintaraapaisu mobiiliviestinnän todellisesta kyvykkyydestä. Nykyään mobiiliviestinnän käyttötapauksia on lukuisia teknisimmistä toteutuksista aina kokonaisvaltaisiin asiakasviestintäekosysteemeihin asti. Jokaisessa käyttötapauksessaan mobiiliviestintä lisää tietoturvallisuutta, toimintavarmuutta, tavoittavuutta sekä vie liiketoimintaa yhä asiakaslähtöisemmäksi”

Jukka Papinaho, LINK Mobility Oy:n Product Director.

Yksi käyttötapaus on hyödyntää tekstiviestiä tunnistautumisen yhteydessä, johon SMS tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. SMS mahdollistaa salasanattoman tunnistautumisen, jolloin staattiset salasanat korvataan ns. PIN-koodeilla, jotka lähetetään käyttäjälle tekstiviestitse. Toinen yleinen käyttötapa lisätä palvelun tietoturvaa on monivaiheinen tunnistautuminen, jolloin perinteisten käyttäjätunnus-salasana parin lisäksi pyydetään käyttäjää antamaan matkapuhelimeen tekstiviestillä lähetettävä PIN-koodi. SMS:n etuna on, että viestintä tapahtuu salattuja ja tietoturvallisia reittejä pitkin sekä tavoittaa oikean henkilön.

Mobiiliviestinnän etujen johdosta esimerkiksi monet terveydenhuollon yritykset sekä pankit valitsevatkin sen osaksi viestintäänsä. Saumattomien integrointien avulla rajapinnat saadaan liitettyä omiin taustajärjestelmiin, jolloin automaattiset viestit esimerkiksi ilmoittautumispisteiltä onnistuvat vaivattomasti. Näin vastaanotolle ilmoittautunut asiakas saadaan heti kontaktoitua ja tarvittaessa ohjattua älykkäiden itsepalveluvalikkojen piiriin suoraan tekstiviestissä olevasta linkistä. Työntekijöiden toiminta tehostuu, resurssienhallinta helpottuu ja asiakaskokemus paranee, kun asiakkaan annetaan hoitaa itse asioitaan.

Yhdessä kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia

Yhteistyömme LINK Mobilityn kanssa tuo kaksi oman alansa asiantuntijaa yhteen, jotta asiakkaamme saavat parhaimmat työkalut digitalisaation tuomiin haasteisiin. LINK Mobility on osa LINK Mobility Groupia, joka on kansainvälinen mobiiliviestintä- ja CPaaS-ratkaisujen tarjoaja. Alansa markkinajohtajana, LINK Mobility mullistaa viestintää maailmanlaajuisesti ja tarjoaa useita viestintäkanavia sekä innovatiivisia mobiilipalveluita kaikille yrityksille sekä julkishallinnolle. Vahvan osaamisemme ansiosta LINK Mobilityn tehokkaat mobiiliviestintäratkaisut saadaan integroitua relevanttina kanavana yritysten käyttöön ja kustomoitua yksilöllisesti. Meidän kansamme sinulla on Suomen asiantuntevimmat tiimit tukenasi.

Voisimmeko auttaa kehittämään teille digitaalisia ratkaisuja mobiiliviestintään?

Toimisto
Hallituskatu 7 A, 2 krs.
50100 Mikkeli

Laskutusosoite
003727718223
välittäjätunnus BAWCFI22
[email protected]