Ketterä ohjelmistokehitys

Olemme erikoistuneet räätälöidyn softan kehittämiseen ja digitaalisten ratkaisujen muotoiluun.

Kehitämme mm. verkko- ja mobiilisovelluksia, sulautettuja järjestelmiä sekä rajapintoja ja digitaalisia alustoja – unohtamatta funktionaalisia ja käytettäviä palvelukokemuksia.

Ota yhteyttä

Ohjelmistokehitys

Tuotamme fiksuja ja hyvin muotoiltuja digitaalisia ratkaisuja

Ohjelmakehityksemme ja osaamisemme ydin on laadukkaan softan suunnittelu ja toteutus. Näemme asiat kokonaisuuksina ja ymmärrämme, että aidosti arvoa tuottavan ja toimivan ratkaisun tekeminen vaatii paljon muutakin.

Tekemisen ytimessä on se, että sekä tilaaja että toteuttaja ymmärtävät tarpeen, tavoitteet ja ympäristön. Onnistunut lopputulos ja matka sinne vaatii myös käyttäjien ymmärtämistä. Softan ostaminen ja softakehityksen johtaminen ei usein ole helppoa. Tarjoamme apuamme, olitpa sitten hankkimassa softaa meiltä tai joltakin muulta.

Perustamme ratkaisujen tuottamisen ketterään kehittämiseen, DevOps-toimintamalliin sekä käyttäjälähtöiseen suunnitteluun ja palvelumuotoiluun. Ymmärrämme sen, mitä eroa on esimeriksi teollisuuden tarpeisiin tehdyllä suunnittelutyökalulla ja kuluttajille tarkoitetulla mobiilisovelluksella. Kummallekaan kohderyhmälle ei kannata tehdä huonosti istuvaa ratkaisua, eikä keskittyä sellaisen tekemiseen, mikä ei tuota lisäarvoa. Tunnemme myös nykyaikaisten ratkaisujen anatomian ja osaamme tuottaa kyvykkyyksiä ja palvelukokonaisuuksia kustannustehokkaasti.

Tarjoamme luotettavaa ja ketterää alihankintaa

Autamme kapasiteetti- tai osaamishaasteissa, jos etsit luotettavaa, ketterää ja kotimaista kumppania. Olemme käytettävissä jatkuvasti tai tarpeen niin vaatiessa. Keskustellaan lisää ja sovitaan tarkempi yhteistyömalli tarpeiden perusteella. Voimme tarjota mm. arkkitehtejä, koodareita, käyttöliittymäsuunnittelujoita ja projektipäälliköitä käyttöösi.

Sovelluskehitystä palveluna

Perustamme työmme ketterän kehittämisen periaatteisiin. Uskomme, että avoimen lähdekoodin ja teknologian avulla voimme tarjota fiksumpia, kestävämpiä ja kustannustehokkaampia ratkaisuja. Valitsemme aina asiakkaan edun mukaisesti parhaan vaihtoehdon.

Jokainen projekti on yksilö. Tutkimme tarpeen ja kokoamme sitä vastaavan tiimin, joka koostuu juuri siihen parhaiten sopivista ihmisistä, kuten ohjelmistoarkkitehdistä, palvelumuotoilijoista, graafikoista, koodareista tai konsulteista. Jos meiltä ei jotakin löydy, autamme etsimään sopivan kumppanin ja toimimme mielellämme muiden kanssa.

Oikea teknologia oikeaan tarpeeseen

Olemme teknologia-agnostinen softatalo. Se tarkoittaa, että valitsemme kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten soveltuvan teknologian. Lähestymme kehittämistä aina ratkaisu ja konteksti edellä – ei teknologia.

Osaamme erityisen hyvin rajapintoihin liittyvät asiat sekä datan liikuttelun ja hyödyntämisen. Kehitämme verkko- ja mobiilisovelluksia, sulautettuja järjestelmiä ja IoT-ratkaisuja. Tunnemme pilvipalvelut, infrastruktuurit ja modernit tavat kehittää softaa.

Valitsemme teknologiat myös käyttökokemus mielessä riippumatta siitä onko kyse vau-elämyksistä, julkisen palvelun saavutettavuudesta vai vaikkapa helppokäyttöisyydestä teollisessa ympäristössä.

Tuoteomistajuus

Uskomme yhteistyöhön. Asiakas tuntee parhaiten oman (liike)toimintansa ja tarpeensa. Me autamme kommunikoimaan sen kehitystiimille, muotoilemaan sen sprinteiksi, tavoitteiksi ja lopulta tuloksiksi.

Toimintamallissamme tuoteomistajuus on asiakkaalla. Tuoteomistaja on projektipäällikön työpari ja ohjaa kehitystä perustuen (liike)toiminnan tarpeisiin. Autamme tarvittaessa uusia tuoteomistajia ottamaan roolin haltuun ja toimimaan tehokkaasti. Käytännössä tuoteomistajalla on täysi näkyvyys ja valta siihen, miten kehitys kehittyy, mihin aika ja raha kuluu ja mitä sillä saadaan aikaiseksi.

Joitakin osaamisalueitamme

Java, Kotlin, TypeScript, React, C#, C, C++, Python, RFID, Android, iOS

IoT, tekoäly, data-analytiikka, rajapinnat (API), integraatiot, avoin lähdekoodi, avoin data, palvelumuotoilu, käyttökokemus (UX design), käyttöliittymä (UI design), pelillistäminen, paikkatieto

Ota yhteyttä

Jere Lauha

toimitusjohtaja | CEO
[email protected]
+358 44 2909 201

Mikko Lampi

liiketoiminta- ja kehitysjohtaja | CBDO
[email protected]
+358 50 3211 859

Toimisto
Hallituskatu 7 A, 2 krs.
50100 Mikkeli

Laskutusosoite
003727718223
välittäjätunnus BAWCFI22
[email protected]