Pilviratkaisut

Autamme modernisoimaan ja siirtämään perinteiset sovellukset, järjestelmät ja integraatioratkaisut mihin tahansa julkiseen pilveen. Erityisen hyvin tunnemme Amazonin AWS:n.

Lisäämme palveluiden kustannustehokkuutta, resilienssiä, saatavuutta ja skaalautumista.

Voimme tehdä asiat valmiiksi puolestasi tai toimia konsulttina ja taustatukena.

Ota yhteyttä

Me tunnemme pilvipalvelut

Modernit pilvipalvelut lisäävät merkittävästi ratkaisujen saatavuutta, skaalautumista ja resilienssiä globaalisti ja paikallisesti. Se tarkoittaa, että palvelut käyttävät juuri sen verran kapasiteettia kuin ne tarvitsevat riippuen kuormituksesta (kuten käyttäjämäärästä). Näin voidaan optimoida palveluiden suorituskyky, palvelukokemus sekä kustannukset. Palvelut myös toipuvat automaattisesti vikatilanteista ja osaavat kertoa siitä ylläpidollemme.

Kubernetes ja konttiteknologia

Nykyään ei kannata omistaa palvelimia, fyysisesti eikä virtuaalisesti, ellei siihen ole perusteltua syytä. Kubernetes ja konttiteknologiat ovat usein parempi vaihtoehto sovelluslogiikalle ja pilven tarjoajalla on valikoimassaan ratkaisuja datalle – olipa kyse tietokannoista, tiedostoista tai striimistä.

Tunnemme erityisen hyvin Amazon AWS:n, mutta myös Microsoft Azuren, Google Cloudin sekä Alibaba Cloudin.

Hallittu siirtyminen pilveen

Autamme kartoittamaan sovellustesi nykytilanteen ja pullonkaulat. Usein ratkaisut vaativat ainakin joiltain osin modernisointia, eikä niitä voi noin vain siirtää pilveen. Selvitämme, mitä se tarkoittaa ja millaisilla investoinneilla migraatio voidaan ja kannattaa tehdä.

Tyypillisesti pilvimigraatio tapahtuu yhdellä tai useammalla tasolla:
1. sovelluslogiikan kontittamisena,
2. tietokantojen migraationa, tai
3. tiedostojärjestelmien siirtämisenä pilvipohjaiseksi
Selvitämme, miten pilveen kannattaa siirtyä ja autamme tekemään sen. Voimme ottaa haltuun ratkaisujen ylläpidon tai konsultoida sen tekemisessä.

Avaimet käteen

Tarjoamme automatisoidun ja toimintavarman pilviympäristön, jotta asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia tekniikasta.

Ratkaisu kattaa mm. pääsynhallinnan, kuormantasauksen, monitoroinnin ja hälytykset sekä automaattisen skaalautumisen ja toipumisen vikatilanteista.
Oletuksena tarjoamme kehittämillemme palveluille ylläpidon omassa ympäristössämme. Voimme myös ottaa haltuun ja ylläpitää muiden kehittämiä ratkaisuja.

Modernit integraatiot

Pilvipohjaiset ratkaisut tarjoavat modernin ja kustannustehokkaan tavan integraatioille.

Suosittelemme mikropalvelupohjaisia integraatioita monoliittisten palveluväylien ja perinteisten integraatioratkaisujen sijasta.
Esimerkiksi tilattomat funktiot (kuten AWS Lambda) mahdollistavat paremman kustannustehokkuuden niin tuotantoon kuin kehitykseenkin. Se mahdollistaa tietovirtojen integraatiot ja muutostenhallinnan huomattavasti joustavammin ja tehokkaammin.

Pilvipohjaiset integraatiot voivat yhdistellä pilven omia kyvykkyyksiä, ulkoisia palveluita tai meidän kehittämiä räätälöityjä ratkaisuja.

Ota yhteyttä

Mikko Lampi

toimitusjohtaja | CEO
[email protected]
+358 50 3211 859

Jere Lauha

kaupallinen johtaja | CCO
[email protected]
+358 44 2909 201

Toimisto
Hallituskatu 7 A, 2 krs.
50100 Mikkeli

Laskutusosoite
003727718223
välittäjätunnus BAWCFI22
[email protected]