Ylläpito ja DevOps

Tarjoamme kehittämillemme ratkaisuille viiden tähden ylläpidon. Suosittelemme julkista pilveä, mutta tarvittaessa rakennamme tarvetta vastaavan kokonaisuuden.

Teemme jatkuvaa kehittämistä ja autamme pitämään ratkaisunne ajan tasalla, toimivina ja tarvetta vastaavina sekä tuemme niiden elinkaarenhallinnassa.

DevOps on tapamme toimia.

Ota yhteyttä

Ylläpito on parasta, kun sitä ei tarvitse murehtia

Tarjoamme kaikille kehittämillemme ratkaisuille täyden viiden tähden ylläpitopalvelut. Se sisältää täysin automatisoidun resilientin ja skaalautuvan teknisen ympäristön, teknisen tuen ja muut keskeiset palvelut. Voimme tarjota joko dedikoituja tai keskitettyjä ympäristöjä tarpeeseen perustuen. Molemmissa on hyötynsä ja ne sopivatkin erilaisiin tarpeisiin. Keskittämällä voimme tarjota selkeitä kustannustehokkkuushyötyjä ilman kompromisseja tietoturvaan tai palveluiden laatuun. Asiakas- tai ratkaisukohtaiset dedikoidut ympäristöt mahdollistavat korkeamman turvallisuuden ja räätälöinnin silloin, kun ne ovat avainkysymyksiä.

Ylläpitopalvelut julkisessa pilvessä

Ylläpitopalvelumme perustuvat julkiseen pilveen, yleensä Amazon AWS, mutta tarpeen vaatiessa onnistuu Google Cloud, Microsoft Azure, Alibaba Cloud tai muu vastaava. Pyrimme ensisijaisesti korkeaan laatuun ja matalaan kustannustasoon, jonka vuoksi suosimme keskittämistä. Oletuksena säilytämme ja prosessoimme kaiken datan ja ylläpidämme muutkin osat palvelua EU-alueella tai Suomessa. Noudatamme GDPR:n vaatimuksia ja kunnioitamme yksityisyyttä. Tarpeen vaatiessa skaalaudumme globaalisti ja voimme ylläpitää palveluita missä päin maailmaa tahansa.

Palveluita kannattaa ja pitää kehittää jatkuvasti. Suosittelemme jatkuvaa kehittämistä ja DevOps-toimintamallia teknisen velan minimoimiseksi. Kehitys- ja ylläpitomallimme sekä tekniset ratkaisut on alusta saakka suunniteltu tukemaan jatkuvaa ja ketterää kehittämistä. Meidän kanssa palvelusi eivät happane kuin viimekuinen maito.

Ota yhteyttä

Mikko Lampi

toimitusjohtaja | CEO
[email protected]
+358 50 3211 859

Jere Lauha

kaupallinen johtaja | CCO
[email protected]
+358 44 2909 201

Toimisto
Hallituskatu 7 A, 2 krs.
50100 Mikkeli

Laskutusosoite
003727718223
välittäjätunnus BAWCFI22
[email protected]