Palvelut

Tarjoamme palveluita digitaalisen maailman kesyttämiseen. Autamme räätälöityjen ratkaisujen ja ohjelmistojen kehittämisessä aina palvelumuotoilusta ja määrittelystä toteutukseen, konsultointiin ja ylläpitoon. Toimintamallimme on avoin, ketterä ja perustuu yhdessä tekemiseen.

Ota yhteyttä

Tuotamme digitaalisia ratkaisuja tarpeisiin ja mahdollisuuksiin, jotka ovat ratkaisemisen arvoisia.

Uskomme, että softabisneksen tulee olla reilua, avointa ja perustua yhteistyöhön.

Meillä on laaja-alainen ja monipuolinen ymmärrys erilaisista teknologioista, datasta ja kokemusta useista toimialoista. Toimimme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaaksemme fiksuja ja arvoa tuottavia ratkaisuja. Uskomme, että yhteistyössä voimme tehdä enemmän kuin yksin ja, että viisaus vaatii useamman silmäparin tarkastelemaan asioita.

Palveluissamme yhdistyvät muotoilu, tekninen osaaminen ja liiketoiminnan ymmärrys. Me autamme hahmottamaan sopivia digitaalisia ja kyber-maailman ratkaisuja, jotka vastaavat tarvetta ja tuottavat sujuvia palvelukokemuksia. Huolehdimme myös siitä, että konepellin alla kaikki toimii niin kuin pitääkin. 

Meidän kanssa on helppo toimia. Palvelumme eivät perustu perinteisiin lukittuihin ja suljettuihin toimintamalleihin. Sen vuoksi meidän kanssa et ole toimittajalukossa, etkä pulassa.

Ota yhteyttä

Jere Lauha

toimitusjohtaja | CEO
[email protected]
+358 44 2909 201

Mikko Lampi

kehitysjohtaja | Chief Business Development Officer
[email protected]
+358 50 3211 859