Ohjelmistokehitys ja muut palvelut

Tarjoamme ohjelmistokehitystä, palvelumuotoilua, konseptointia, teknistä määrittelyä ja muita palveluita digitaalisen maailman kesyttämiseen. Autamme etenkin räätälöityjen ja avoimen lähdekoodin ratkaisujen kehittämisessä ja ylläpidossa.
Ota yhteyttä

Tuotamme digitaalisia ratkaisuja tarpeisiin ja mahdollisuuksiin, jotka ovat ratkaisemisen arvoisia.

Uskomme, että softabisneksen tulee olla reilua, avointa ja perustua yhteistyöhön.

Meillä on laaja-alainen ja monipuolinen ymmärrys ohjelmistokehityksen erilaisista teknologioista, datasta ja kokemusta useista toimialoista. Toimimme yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaaksemme fiksuja ja arvoa tuottavia ratkaisuja. Uskomme, että yhteistyössä voimme tehdä enemmän kuin yksin ja, että viisaus vaatii useamman silmäparin tarkastelemaan asioita.

Palveluissamme yhdistyvät muotoilu, tekninen osaaminen ja liiketoiminnan ymmärrys. Me autamme hahmottamaan sopivia digitaalisia ja kyber-maailman ratkaisuja, jotka vastaavat tarvetta ja tuottavat sujuvia palvelukokemuksia. Huolehdimme myös siitä, että konepellin alla kaikki toimii niin kuin pitääkin. 

Meidän kanssa on helppo toimia. Palvelumme eivät perustu perinteisiin lukittuihin ja suljettuihin toimintamalleihin. Sen vuoksi meidän kanssa et ole toimittajalukossa, etkä pulassa. Tutustu töihimme »

Ota yhteyttä

Jere Lauha

toimitusjohtaja | CEO
[email protected]
+358 44 2909 201

Mikko Lampi

liiketoiminta- ja kehitysjohtaja | CBDO
[email protected]
+358 50 3211 859

Toimisto
Hallituskatu 7 A, 2 krs.
50100 Mikkeli

Laskutusosoite
003727718223
välittäjätunnus BAWCFI22
[email protected]