Ylläpitopalvelut ja DevOps

Useimpia sovelluksia kehitetään, tai ainakin pitäisi kehittää, jatkuvasti. Pilviympäristömme mahdollistavat modernit CI/CD toimintatavat. Ajatellemme asioita ketterästi ja tarjoamme työkalut ja prosessit DevOps-toimintamallin ja jatkuvan kehittämisen tueksi.

Ota yhteyttä

Ylläpito on parasta, kun sitä ei tarvitse murehtia

Tarjoamme kaikille kehittämillemme ratkaisuille täyden viiden tähden ylläpitopalvelut. Se sisältää täysin automatisoidun resilientin ja skaalautuvan teknisen ympäristön, teknisen tuen ja muut keskeiset palvelut. Voimme tarjota joko dedikoituja tai keskitettyjä ympäristöjä tarpeeseen perustuen. Molemmissa on hyötynsä ja ne sopivatkin erilaisiin tarpeisiin. Keskittämällä voimme tarjota selkeitä kustannustehokkkuushyötyjä ilman kompromisseja tietoturvaan tai palveluiden laatuun. Asiakas- tai ratkaisukohtaiset dedikoidut ympäristöt mahdollistavat korkeamman turvallisuuden ja räätälöinnin silloin, kun ne ovat avainkysymyksiä.

Ylläpitopalvelut julkisessa pilvessä

Ylläpitopalvelumme perustuvat julkiseen pilveen, yleensä Amazon AWS, mutta tarpeen vaatiessa onnistuu Google Cloud, Microsoft Azure, Alibaba Cloud tai muu vastaava. Pyrimme ensisijaisesti korkeaan laatuun ja matalaan kustannustasoon, jonka vuoksi suosimme keskittämistä. Oletuksena säilytämme ja prosessoimme kaiken datan ja ylläpidämme muutkin osat palvelua EU-alueella tai Suomessa. Noudatamme GDPR:n vaatimuksia ja kunnioitamme yksityisyyttä. Tarpeen vaatiessa skaalaudumme globaalisti ja voimme ylläpitää palveluita missä päin maailmaa tahansa.

Palveluita kannattaa ja pitää kehittää jatkuvasti. Suosittelemme jatkuvaa kehittämistä ja DevOps-toimintamallia teknisen velan minimoimiseksi. Kehitys- ja ylläpitomallimme sekä tekniset ratkaisut on alusta saakka suunniteltu tukemaan jatkuvaa ja ketterää kehittämistä. Meidän kanssa palvelusi eivät happane kuin viimekuinen maito.

Metatavu Oy

DevOps-toimintamalli

Ympäristömme mahdollistaa tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen DevOps-toimintamallin soveltamisen osana kehittämis- ja ylläpitopalveluitamme. Me lupaamme, että tuottamme koodi on versioitua, testattua ja laadukasta sekä sen, että kehitysmallimme mukautuu tarpeidesi mukaiseksi. Tarjoamme kaikille palveluille erilliset tuotanto-, testaus- ja kehitysympäristöt.

Vapaus toimittajalukoista

Emme pakota asiakkaitamme meidän tai kenenkään muunkaan ekosysteemiin. Pyrimme aina siihen, että koodi ja muut ratkaisut ovat siirrettävissä (mielekkyyden rajoissa) pilvipalvelusta toiseen tai ainakin korvattavissa ilman kohtuutonta vaivaa ja kustannusta.

Asiakas omistaa maksamansa softan sekä sen käsittelemän datan. Me emme usko toimittajalukkoihin, vaan luottamukseen ja yhteiseen hyötyyn. Suosimme avointa lähdekoodia, kun se on mahdollista ja asiakkaan edun mukaista. Tekijän oikeuksien sijaan kyse on käyttäjän oikeuksista – eli asiakkaan.

 

Luotettavuutta ja suorituskykyä

Pilviympäristömme perustuu maailman parhaisiin tuotteisiin ja teknologioihin. Sen vuoksi emme keksi pyörää uudestaan, vaan käytämme mm. Amazonin, Googlen ja Microsoftin palveluita.

Pilviympäristöjen ylläpito, konfigurointi ja muu hallinta ei kuitenkaan ole helppoa tai yksinkertaista. Sen vuoksi me olemme opetelleet ja automatisoineet sen, eikä asiakkaidemme tarvitse. Tarjoamme kustannustehokasta luotettavuutta ja suorituskykyä sekä moderneja palveluita (mm. IoT, tekoäly) ilman, että niiden kehittämiseen tarvitsee käyttää valtavia rahasummia ja datamääriä.

Ota yhteyttä

Jere Lauha

toimitusjohtaja | CEO
[email protected]
+358 44 2909 201

Mikko Lampi

liiketoiminta- ja kehitysjohtaja | CBDO
[email protected]
+358 50 3211 859