Toimitusketjun hallinnan kehittäminen

Toteutimme Pakkasmarjalle mobiilisovelluksen ja rajapintapalvelut, jotka mahdollistivat viestinnän ja sopimushallinnan digitalisoimisen sekä ajantasaiset toimitusennusteet. Ratkaisu on integroitu Pakkasmarjan toiminnanohjausjärjestelmään (SAP) toimitusten, ennusteiden ja sopimusten tietovirtojen osalta.

Tarve tehostaa toimintaa ja kehittää parempi palvelukokemus

Pakkasmarjan tarve toiminnan kehittämiseen lähti havainnosta, että muutaman henkilön on mahdotonta pitää hyvää huolta yli 250 sopimusviljelijän asioista. Etenkin sesonkiaikaan asiat tapahtuvat yhtä aikaa ja aikataulu on usein kiireinen. Aikaisemmin näitä asioita hoiti pari henkilöä, joiden työkuorma kasvoi suureksi ja he viettivät aamusta iltaan puhelimessa. Tästä huolimatta hoidettavia asioita kertyi jonoksi asti. Viljelijäsopimukset tehtiin paperilla vuosittain kahtena kappaleena ja allekirjoitusten takia niitä läheteltiin postissa edes takaisin. Käytössä ollut tekstiviestipalvelu oli kätevä, mutta yksisuuntainen. Onkin helppo ymmärtää, että kokemus ei ollut kummankaan tahon puolesta optimaalinen.

Metatavun avulla lähdettiin hakemaan ratkaisua, jolla toiminnot voitaisiin digitalisoida. Tavoitteena oli merkittävä toiminnan tehostaminen ja laadukas palvelukokemus Pakkasmarjan ja heidän sopimusviljelijöiden välillä.

Toimisto
Hallituskatu 7 A, 2 krs.
50100 Mikkeli

Laskutusosoite
003727718223
välittäjätunnus BAWCFI22
[email protected]