Saavutettavat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut – Mikkelin Seutukirjasto uudistui palvelun parantamiseksi

Metatavu toteutti Mikkelin seutukirjastolle ja Kirjastopolku-sivustolle kattavan verkkosivu-uudistuksen, joka vastasi nykyaikaisia saavutettavuusvaatimuksia ja modernisoi sivustojen teknologian. Molemmat sivustot yhdistettiin kaupungin verkkosivuille, mikä paransi palveluiden löydettävyyttä ja käytettävyyttä. WordPress-alustalle rakennettu uusi, käyttäjäystävällinen ja saavutettava sivusto otettiin käyttöön nopeasti, tarjoten tehokkaan ja selkeän palvelukokemuksen kirjaston asiakkaille.

Lähtökohta

Projektin tavoitteena oli uudistaa Mikkelin seutukirjaston verkkosivut ja Kirjastopolku-sivusto vastaamaan saavutettavuusvaatimuksia ja nykyaikaisia teknisiä vaatimuksia. Sivustot yhdistettiin ja integroitiin kaupungin sivujen yhteyteen, mikä paransi palveluiden löydettävyyttä ja käytettävyyttä.

Toimenpiteet

Metatavu työskenteli tiiviissä yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa suunnitellen ja toteuttaen verkkosivuston WordPress-alustalle. Projektin aikana kiinnitettiin erityistä huomiota saavutettavuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen sekä koko prosessi vietiin läpi nopealla aikataululla.

Lopputulos

Tuloksena on raikas ja saavutettava verkkosivusto, joka yhdistää Mikkelin seutukirjaston ja Kirjastopolun sisällöt kaupungin sivujen yhteyteen. Uusi sivusto otettiin onnistuneesti käyttöön huhtikuussa 2024, ja se palvelee nyt monipuolisesti kirjaston asiakkaita.

Teemme verkkosivu-uudistuksia, jotka yhdistävät modernin teknologian ja saavutettavuuden – luomme käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka parantavat palvelukokemusta ja tehostavat organisaatiosi toimintaa.