Metatavu

Olemme softatalo, joka ymmärtää teknologian lisäksi ihmisiä ja sitä, mikä tekee asiakkaamme ja työntekijämme tyytyväisiksi. Autamme ratkomaan digitaalisen maailman haasteita ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Uskomme avoimuuteen, ihmisiin ja yhteistyöhön.

Maailma digitalisoituu nopeasti. Me tarjoamme palveluita softakehitykseen, datan hyödyntämiseen ja digitaalisten palveluiden muotoiluun.

Metatavu on räätälöityihin ratkaisuihin ja avoimeen lähdekoodiin erikoistunut softatalo. Me uskomme, että softabisneksen pitää olla reilua. Yhdessä tekeminen vaatii luottamusta. Se syntyy avoimuudesta, suoraselkäisyydestä ja hyvästä kommunikaatiosta.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan digitaalisen maailman haasteita ja tarttumaan sen tuomiin mahdollisuuksiin. Kaikki toiminta digitalisoituu, synnyttää dataa ja on jonkin asteisen muutoksen kohteena. Me autamme ymmärtämään digitaalisia teknologioita, trendejä ja sitä, miten asioita voisi ja kannattaisi kehittää. Olemme matkakumppani digitalisaatiossa.

Uskomme ratkaisuihin ja rakastamme haasteiden ja mahdollisuuksien tutkimista. Emme lähesty asioita teknologia edellä, vaikka olemmekin softatalo ja ehkä siisteintä maailmassa on hyvin toimiva koodi, joka tekee tehokkaasti sen, mitä pitääkin. Me sovitamme teknologian olemassa olevaan liiketoimintaan ja ympäristöihin ja etsimme kulloinkin oikean teknologian oikeaan paikkaan. Jos mahdollista, käytämme toimivaa ja uusinta uutta, joka takaa ettei ratkaisu happane käteen seuraavana päivänä. Aina ei kuitenkaan kannata tai ole mahdollista keksiä kaikkea uudestaan, tai ainakaan kerralla.

Katso, mitä osaamme ja olemme tehneet.

Palvelumme Ratkaisuja Valikoituja töitä ja asiakkaita Kysy lisää

Kulttuurimme on avoin, ketterä ja oppiva.

Tapamme toimia perustuu

  • Reiluuteen. Olemme reiluja sisäisesti ja ulkoisesti. Se tarkoittaa, että toimimme asiakkaidemme ja työntekijöidemme etujen mukaisesti, meidän kanssa ei joudu pulaan ja edistämme yhdenvertaisuutta sen eri osa-alueilla.
  • Avoimuuteen. Olemme läpinäkyviä kaikessa, mitä teemme. Kerromme asiakkaillemme, mitä ajattelemme ja teemme. Ketteryys ja avoimuus kulkevat käsi kädessä ja tukevat tuoteomistajuutta, johtamista ja aivan kaikkea. Perustamme softakehityksen avoimeen lähdekoodiin ja avoimiin toimintatapoihin. Me emme myy sikaa säkissä.
  • Kestävyyteen. Avoin lähdekoodi on kestävää. Haluamme osaltamme edistää kestävää kehitystä ja uskomme, että digitaalisella teknologialla on vaikutusta. Sen vuoksi pyrimme aina tekemään kestäviä valintoja, jotka näkyvät niin meidän kuin asiakkaidemmekin arjessa.

 

Ketteryys ja oppiminen ovat läsnä kaikkialla. Digitaalinen maailma on monimutkainen ja moniulotteinen, asiat muuttuvat nopeasti, eikä kaikkea voi suunnitella ennakkoon. Autamme hallitsemaan muutosta ja ymmärtämään digitalisaatiota. Se kuitenkin tarkoittaa, että meidän pitää oppia jatkuvasti uutta, unohtaa vanhoja toimintatapoja ja keskustella asiakkaidemme kanssa.  Me opimme ja teemme yhdessä.

Ketteryys tarkoittaa myös nopeita kokeiluja, halpoja epäonnistumisia (kalliiden sijasta) ja sitä, että testaamme käsitystämme maailmasta ja kehittämisestä. Tekemistä on seurattava, arvioitava ja ohjattava nopeasti. Sen takia työskentelemme sprinteissä ja tarjoamme asiakkaillemme täyden läpinäkyvyyden tekemiseen.

 

Missiomme on tuottaa avoimeen lähdekoodiin perustuvia fiksuja, hyvin muotoiltuja digitaalisia ratkaisuja. Me teemme softabisneksestä reilua.

Olemme tutkimusmatkalla kartoittamassa tulevaisuuden reilua ja avointa softabisnestä.