Metatavu on vuoden 2024 kiinnostavin IT-toimija valtakunnallisesti

Sisällysluettelo

Metatavun johtajisto Jere Lauha, Mikko Lampi ja Petri Janhunen

Solver X tunnusti Metatavun vuoden kiinnostavimmaksi IT-kumppaniksi yli 100 kilpailevan yrityksen joukosta

Metatavu on aina uskonut, että reiluus ja avoin teknologia voi muuttaa maailmaa – ei pelkästään hienojen ohjelmistojen kautta, vaan todellisilla, käytännöllisillä ratkaisuilla, jotka vastaavat nykyaikaisten yritysten tarpeita. Kevään 2024 Solver X -tapahtuma oli meille täydellinen mahdollisuus näyttää, kuinka tämä visio toteutuu käytännössä. 

Ja tulokset? Valinta vuoden mielenkiintoisimmaksi IT-kumppaniksi!

Metatavu on Suomen kiinnostavin IT-kumppani yli 100 eturivin kilpailijan joukosta

Reverse pitching: asiakastarve edellä

Solver X ei ole perinteinen ”messu”, jossa asiakkaita kohtautetaan it-alan toimijoihin. Se on asiakkaiden innovaatioiden areena, jossa vain parhaat ratkaisumallit it-kumppaneilta nousevat merkityksellisiksi kohtaamisiksi tapahtumassa. Meidän lähestymistapamme oli selkeä: keskityimme kuuntelemaan asiakasta ja keskustelemaan niin, että asiakkaasta tuntuu hyvältä. 

Solver X:n reverse pitching -malli mahdollistaa sen, että asiakkaat ”pitchaavat” omat digikehityksen tarpeensa, ja me it-toimijoina pyrimme vastaamaan näihin haasteisiin. Tämä lähestymistapa sopi meille täydellisesti, sillä olemme aina uskonut siihen, että paras tapa kehittää ohjelmistoja on kuunnella tarkasti asiakkaiden tarpeita ja luoda ratkaisuja, jotka oikeasti luovat kilpailuetua markkinoilla.

Metatavu ei vain kuuntele asiakkaitaan, vaan myös auttaa heitä parantamaan liiketoimintaansa merkittävästi. Räätälöidyt softamme tuovat kilpailuetua kustannustehokkuuden, innovaation, paremman työntekijäkokemuksen ja monien muiden mittareiden kautta.

Metatavun kolmikko: Mikko Lampi, Petri Janhunen ja Jere Lauha

Metatavun tiimi, johon kuuluivat Mikko, Petri ja Jere, esitteli Solver X:ssä yrityksemme filosofiaa ja ratkaisuja. Heidän esityksensä eivät olleet pelkästään teknisesti vakuuttavia, vaan ne myös korostivat design-lähtöistä ajattelua ja kykyä mukautua nopeasti muuttuviin markkinoihin. Tämä yhdistelmä oli ratkaiseva tekijä siinä, että Metatavu nousi tapahtuman tähdeksi.

Metatavun johtajisto Jere Lauha, Mikko Lampi ja Petri Janhunen
Kuvassa: Jere Lauha, Mikko Lampi, Petri Janhunen

Miksi Solver X -voitto on tärkeä?

Solver X -voitto on paljon enemmän kuin pelkkä tunnustus. Se on osoitus siitä, että Metatavun reilu lähestymistapa – keskittyminen laatuun, innovaatioihin ja asiakaskeskeisyyteen – resonoi laajemmin teknologiayhteisössä. Tämä voitto avaa meille uusia mahdollisuuksia verkostoitua, esitellä innovaatioitamme ja löytää uusia kumppanuuksia. 

Mitä seuraavaksi?

Olemme innoissamme siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ja olemme valmiita jatkamaan työtämme tarjoten parhaita mahdollisia IT-ratkaisuja asiakkaillemme. Tämä tunnustus vahvistaa uskoamme siihen, että olemme oikealla tiellä, joka johtaa kestäviin ja tehokkaisiin strategisiin kumppanuuksiin asiakkaidemme kanssa.

Solver X 2024 oli meille merkittävä virstanpylväs, mutta se on myös muistutus siitä, kuinka paljon voimme saavuttaa, kun yhdistämme innovatiivisen ajattelun ja asiakaslähtöisen suunnittelun. Metatavun tarina jatkuu, ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan – yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. 

Metatavun kyky kuunnella asiakkaitaan ja tarjota räätälöityjä, kilpailuetua tuovia ratkaisuja tekee meistä ainutlaatuisen toimijan IT-markkinoilla.

JAA BLOGI
Ole yhteydessä meihin, niin selvitetään yhdessä tarpeesi!
Mikko Lampi

Toimitusjohtaja | CEO
[email protected]
+358 50 3211 859

Jere Lauha

Kaupallinen johtaja | CCO
[email protected]
+358 44 290 9201

Petri Janhunen

Kasvujohtaja | CGO
[email protected]
+358 50 5499 352